BEDRIJFSVITALITEIT

Tijdens dit traject stellen we samen doelen op als het gaat om het verhogen van de bedrijfsvitaliteit. We maken er een actief en leerzaam traject van op het gebied van lichaamsbeweging en voeding, maar ook andere aspecten die van invloed kunnen zijn op vitaliteit. Dit traject kent geen standaard. Samen bepalen we wat het beste bij jullie bedrijf past. Dit kan bijvoorbeeld door het werken in groepen, maar ook met medewerkers individueel.

Aan het einde van dit traject hebben de medewerkers meer kennis over bewegen en voeding. Ook zullen zij zelf in staat zijn om hiermee verder te kunnen.

Wil jij met jouw bedrijf werken aan een verbeterde bedrijfsvitaliteit, neem dan vrijblijvend contact met mij op voor de mogelijkheden.

VITALITEITSBIJEENKOMST

Wil jij met jouw bedrijf, of onderdeel hiervan, meer te weten komen over vitaliteit, dan ben je aan het juiste adres. In een interactieve sessie gaan we het hebben over feiten en fabels die er bestaan over bijvoorbeeld gezonde voeding, dagelijks bewegen en genoeg rust en slaap.

“Van suikers word je dik”  “ Vetten zijn slecht voor je” “Ik haal mijn slaap van het weekend wel in”.

Verder geef ik tips om gezonder te worden, maar vooral ook te blijven. Uiteraard is er ruimte voor het stellen van vragen over de diverse onderwerpen en zal ik die met enthousiasme beantwoorden.

Wil jij met jouw bedrijf op een leuke en actieve manier meer te weten komen over vitaliteit, neem dan vrijblijvend contact met mij op voor de mogelijkheden.

© 2020 MLPT. All rights reserved | DisclaimerRealisatie: www.kevinknops.nl