WIE IS MICHAEL

Hoi, ik ben Michael en ik ben mijn hele leven al met sport bezig geweest. Van voetbal tot thaiboksen tot uiteindelijk fitness/krachttraining. Vanaf 2016 heb ik de diploma’s Fitnesstrainer, Personal Trainer, Gewichtsconsulent en Practical Nutrition coach behaald.

In mijn ogen is jouw mindset het allerbelangrijkste wapen bij het behalen van welk doel dan ook. Als jouw mindset niet goed is, zullen jouw trainingen en de voeding die je tot je neemt niet optimaal zijn.

Het werken aan jouw doelen zal met ups-and-downs gaan. Het zal dan ook nooit een rechte lijn zijn en niet altijd lopen zoals je graag zou willen.

Dit kan voor vele mensen gezien worden als tegenslagen of als obstakels, maar ik wil het juist van de andere kant bekijken. Wat als je juist die tegenslagen overwint en je uiteindelijk je doelen behaald? Ik weet zeker dat jij je beter zal voelen dan wanneer alles vlekkeloos is gegaan. In mijn ogen leer je juist van de moeilijke momenten in je leven en maakt dit tot wie jij bent.

LET'S GET STRONGER TOGETHER

Zelf heb ik in 2019 voor mij persoonlijk het ergste meegemaakt wat ik ooit mee zou kunnen maken. Laat ik voorop stellen dat ik niet zeg dat mijn situatie het ergste is dat iemand kan overkomen, want dat is voor iedereen anders. Voor mij voelde het alsof mijn wereld totaal was ingestort en ik heb mezelf echt hardop afgevraagd “wat is het het allemaal eigenlijk waard” en “hoe moet ik hier nu uit zien te komen”.

Dit soort momenten in je leven maken je tot wie je bent. Daarom wil ik op mensen overbrengen dat wat er ook gebeurt in je leven, je altijd een keuze hebt om er het beste van te maken en het maximale eruit te halen.

Ik wil jou helpen op het gebied van voeding, training en hoe je met tegenslagen omgaat. In mijn ogen is het ultieme geluk of succes niet de materiële dingen, maar juist de impact die je kan hebben op andere mensen om hun leven op welke manier dan ook beter te maken. Hoe mooi zou het zijn als iedereen een positieve invloed kan hebben op iemand om zich heen en dit als een soort olievlek kan verspreiden. Naar mijn mening wordt de wereld hier beter van. Ik word hier in ieder geval gelukkig van.

© 2020 MLPT. All rights reserved | DisclaimerRealisatie: www.kevinknops.nl