GEZONDE GEWOONTES

Wil jij aan je gezondheid werken, maar geen calorieën tellen en jezelf wegen? Dan is dit het juiste traject voor jou. Dit traject draait om het aanleren van gezonde gewoontes die zullen leiden tot een gezondere leefstijl. We splitsen jouw persoonlijke einddoel op in verschillende subdoelen, waar we samen aan gaan werken tot we het einddoel hebben bereikt. Zo komen we elke dag een stapje dichterbij.

Dit traject heeft een lengte van minimaal drie maanden. Iedere maand bestaat uit twee fysieke contactmomenten en twee telefonische contactmomenten. Wil je meer informatie over dit traject, neem dan contact op via de contactpagina of bel +31 6 46721777

METEN IS WETEN

In dit traject gaan we dieper in op jouw voedingspatroon. We berekenen hoeveel calorieën jij per dag nodig hebt en welke keuzes jij het beste kunt maken op het gebied van voeding. Hiervoor maken we gebruik van een voedingsdagboek. In dit traject houden we nauwkeurig jouw gewicht en buikomtrek in centimeters bij, want meten is weten!

Dit traject heeft een lengte van minimaal drie maanden. Iedere maand bestaat uit twee fysieke contactmomenten en twee telefonische contactmomenten. Wil je meer informatie over dit traject, neem dan contact op via de contactpagina of bel +31 6 46721777

SAMEN STERK

Wil jij in groepsverband werken aan een gezonde levensstijl met bijvoorbeeld het gezin, vrienden of gewoon in een onbekende groep? Ook dan ben je bij mij aan het juiste adres. In deze groepssessies gaan we op een interactieve manier aan de slag met de volgende drie pijlers: beweging, voeding en leefstijl. De groepen hebben een grootte van 4 t/m 8 personen. Het gaat totaal om vijf sessies (een sessie per week). Een sessie duurt een uur. 

Ben jij geïnteresseerd en wil je meer informatie over dit traject, neem dan contact op via de contactpagina of bel +31 6 46721777

VITAAL COACHING

In dit traject richten we ons op de vitaliteit van jou als persoon in de meest brede zin van het woord. Het gaat hierbij niet alleen maar om de fysieke gezondheid en levensstijl, maar juist ook om mentale aspecten. Positief denken, energie en intrinsieke motivatie zijn belangrijke pijlers binnen vitaliteit. We zorgen samen voor structurele verandering in jouw gedrag. Het doel is dat jij jezelf vitaler voelt en meer in balans bent met jezelf en het leven. 

Omdat iedere persoonlijke situatie anders is, zit er geen minimale en maximale duur aan dit traject. Aan de hand van een intake bepalen we samen hoeveel consulten nodig zullen zijn om jouw doel te bereiken.

Wil je meer informatie over dit traject, neem dan contact op via de contactpagina of bel +31 6 46721777

© 2020 MLPT. All rights reserved | DisclaimerRealisatie: www.kevinknops.nl